Hope is the thing with Feathers – Concert juni 2023

Beste koorvrienden van Kaleo en Thaleia, beste muziek- en koorliefhebber, beste familie, beste sympathisant,

 

We zijn blij u, na enkele jaren met kleinere quarantaine-uitvoeringen, opnieuw een groot concert te kunnen aanbieden op zondag 25 juni 2023 om 17 uur in de Sint-Niklaaskerk te Westkapelle (Knokke-Heist).

Jullie herinneren zich wellicht nog onze vorige grote uitvoeringen zoals het Requiem van Fauré, de Petite Messe Solennelle van Rossini, de Zigeuner-liederen van Brahms, de prachtige Nelson Mass van Haydn, en ons laatste concert met liederen van de hedendaagse componisten Jenkins en Sisask. Dit keer gaan we voor een samenwerking met het Gemengd Zangkoor Cantate uit Brugge, onder leiding van dirigent Adriaan Debbaut. Op piano begeleidt Lynn Leterme de koren. Als intermezzo zorgt Sarah Meire, dochter van een koorlid, voor een aangename afwisseling met muziek geschreven voor harp.

Samen brengen wij, onder de titel: “Hope is the Thing with Feathers”, een variatie aan liederen rond de 3 sleutelwoorden GELOOF, HOOP en LIEFDE. LIEFDE krijgt kleur aan de hand van liederen uit het bekende werk Balletti van de Italiaanse componist uit de late renaissance en vroege barok Giovanni Gastoldi. GELOOF wordt weergegeven in een selectie religieuze titels van onder andere Gwyn Arch. HOOP brengen we met liederen van de hedendaagse Amerikaanse componist Christopher Tin.

Tickets, 13 euro ( 15 euro aan de deur ) kunnen op de volgende manieren aangekocht worden:

 

Blijf na het concert gerust nog wat napraten, want er is ook een drankje inbegrepen in ruil voor uw inkomkaart.

Wie er op zondag 25 juni 2023 niet kan bij zijn, kan ons ook beluisteren op zaterdag 17 juni 2023 om 20 uur in de Sint-Thomas van Kantelbergkerk te Male (Sint-Kruis, Brugge). Voor deze uitvoering  gebeurt de kaartenverkoop via de leden alsook de website van de formatie GZ Cantate: https://gemengdzangkoorcantate.be/contact/

 

Dit concert kreeg onder meer vorm dankzij de gewaardeerde samenwerking met het gemeentebestuur van Knokke-Heist en Koor&Stem Oost-Vlaanderen

Tevens danken we volgende hoofdsponsors:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.